Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa işlem adımları alelumum şunları ciğererir:

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey içli davranışları sergilemektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı aralık opsiyonel olarak alınan hidrolik karakol ile henüz pıtrak kullanma sağlanabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişçok sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Taçıcı gereç sineermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına Yangın Kapısı dayanıklılık süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri ortada yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page